fiveguysinsouthafrica.blogg.se

Här kommer ni att få följa Christoffer, Markus, Johannes, Per och Elias från 12BA på Nösnäsgymnasiet på våran praktik i Sydafrika från v. 44 till v.49. Läs och ha skoj!

Snart Fredag!!!

Publicerad 2014-11-27 21:02:29 i Allmänt,

Tjohej alla som läser vår ascoola blogg!

I detta inlägg kommer jag uppdatera er om vad som hände igår Onsdag och idag Torsdag. Gårdagen spenderades för Johannes och Markus del hemma i sängen pga magproblem. Johannes hade dock stor städat hela lägenheten så det var skinande rent när vi övriga kom hem från jobbet! Så det ledde till glada miner och ett gott humör.
På jobbet denna dag så byggde jag och Elias skivorna som skulle upp en våning på väggarna för att gjuta hampan i. Vi fick även ett strömavbrott halva dagen ungefär så arbetet stannades upp lite och gick lite segare när man då plötsligt hade begränsat tillgång till verktyg. Per fortsatte tillsammans med Vincent och Eric gjuta hampa på nedervåningen.

Denna dag sattes gårdagens förtillverkade skivor upp på övervåningens ytterväggar och dessa väggar började gjutas. Inga problem idag (Torsdag nu om ni inte hängde med i kurvorna) med strömmen då Wolf nu har införskaffat en dieselgenerator så nu jävlar finns de inga ursäkter. Bortsett från om bränslet tar slut...
Och såklart Johannes var tillbaka till Jobbet idag. Markus var dock fortfarande hemma.

Så nu vet ni vad som hänt dessa två dagar! :D
Ha det gött!!
//Christoffer

Kommentarer

Postat av: Jonny

Publicerad 2014-11-27 22:52:38

Hej grabbar,

Skönt att ni har att göra och att ni får se lite mer av framstegen med bygget. Även skönt att höra att ni mår bra och att Johannes och Markus mår bra/bättre. Jag är också intresserad av vilka träslag som används. Bra och intressant beskrivning om hur ni blandar upp hampa, kalk m.m.
Mer sådant i bloggen :-)
Till Johannes kan vi berättat (en gång till...) att vi åt palt igår när lillsyrran fyllde år;-)))) hur gott som helst!!!! Sköt om er i sluttampen, vi saknar er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela