fiveguysinsouthafrica.blogg.se

Här kommer ni att få följa Christoffer, Markus, Johannes, Per och Elias från 12BA på Nösnäsgymnasiet på våran praktik i Sydafrika från v. 44 till v.49. Läs och ha skoj!

Sista helgen!

Publicerad 2014-11-30 17:05:47 i

Tjenare bloggen!
I lördags tog vi tåget Muizenburg och surfade! Det var en timmes nybörjarkurs som var skit kul dock var det väldigt svårt. Vi alla fick tränga sig in i en tight våtdräkt, därefter fick vi en bräda som vi senare skulle åka med.

 Vi gick ner till vattnet och körde en snabb uppvärmning samt en noggrann förklaring hur vi skulle göra för att resa oss upp osv.
Sen var det dags att ta sig ut i vattnet! Vi tog våra brädor och tog oss ut i vattnet, där fick vi lära oss att fånga vågorna, när vi hade nöttat in det dags att försöka att resa oss upp!

Vi försökte och försökte, efter ett "x" antal misslyckanden så fick den första personen till det och sakta men säkert så fick fler personer till det. Nästan alla lyckades med det, det var väldigt bra med tanke på tiden och att det var första gången för oss alla! Efter en väldigt värd kurs drog vi och käkade, sedan tog tåget tillbaka till Kapstaden. Kvällen bestod av en lång sömn samt ett besök på ett besök på en till restaurangen.

Dagen var väldigt lyckad och det var väldigt kul att prova på att surfa.

Idag söndag så åkte vi till en marknad som var hyfsat bra, där köpte vi lite allt möjligt och hade det trevligt. Vi var där i några timmar, sedan åkte hem och nu väntar vi på att Elias ska laga mat till oss alla!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela