fiveguysinsouthafrica.blogg.se

Här kommer ni att få följa Christoffer, Markus, Johannes, Per och Elias från 12BA på Nösnäsgymnasiet på våran praktik i Sydafrika från v. 44 till v.49. Läs och ha skoj!

Fredag!

Publicerad 2014-11-23 15:54:09 i

Tjenare bloggen! På fredagen gjordes en hel del! Elias höll på med snickrandet och vi andra höll på med hampan. Dock så hade vi ett större uppehåll eftersom att kalket till hampan tog slut, men vi skulle få ett nytt lass med hampa efter lunchen. 

Vi åt vår lunch och strax därpå kom lastbilen, han körde in på gatan och chauffören hade bestämt sig för att köra med fronten först. Men han insåg tillsist att det  inte gick, så han bad om att få släpet avlastat på gatan. Detta gick inte Joseph med på så han sa till chauffören att vända och backa in istället, detta gjorde han och kom in. 

Vi lastade av dryga 200 tjugofem-kilos säckar som tog sin lilla tid. När vi var klara var det dags för chauffören att åka, detta gick inte lika galant han körde in i griden och dess betong stolpe. Griden hoppa ur sin skena och stolpen sprack, chauffören verkade bara vilja komma ifrån så han gasade och slirade där ifrån. 

När han hade åkt så tog vi en väl förkänt paus, vi satte oss och Joseph sa att den chauffören måste vara Kapstaden största svin sen förklarade han vidare och sa att det var bara pga att han var ett svin som han kkörde sönder den grinden, kort sagt "karma".

Efter pausen så tog vi och gjorde några sista hampan blandningar innan dagens slut.
Jag är ledsen att det kom så sent upp, men här är det iallafall, mvh Markus!





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela