fiveguysinsouthafrica.blogg.se

Här kommer ni att få följa Christoffer, Markus, Johannes, Per och Elias från 12BA på Nösnäsgymnasiet på våran praktik i Sydafrika från v. 44 till v.49. Läs och ha skoj!

Arg som fan!!!

Publicerad 2014-11-18 19:50:00 i Allmänt,

Tja tja bloggen!! Idag har vi satt upp en vägg på det mest irriterande och komplicerande sättet som bara finns. Alltså att inte sätta någon syll och hammarband och bara sätta dom krokigaste 6 meters reglarna i värden utan riktiga verktyg helt enkelt omöjligt!!! Efter en väldigt irritations fylld dag, så gick vi hem och idag var det Elias tur att laga mat, det blev kyckling i gräddsås med ris (svinigt gott!!!!). Väldigt bra mat efter en så dålig dag som denna!! Imorgon kommer bilder från helgen när vi var på safari och inte kunde lägga upp några bilder och sen så kommer några bilder från idag.

 

Idag var det 38 miljoner grader i solen. 

 

Johannes!!

Kommentarer

Postat av: Hannu Lintunen

Publicerad 2014-11-18 21:40:32

Det är ok att bli irriterad när det är svårt, jag vet att du fixar det till slut! Tycker inte ett dugg synd för att det är varmt där nere. Ser verkligen fram mot att se lite bilder från safarin efter Elias mustiga( och ASCOOLA ) berättelse. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela