fiveguysinsouthafrica.blogg.se

Här kommer ni att få följa Christoffer, Markus, Johannes, Per och Elias från 12BA på Nösnäsgymnasiet på våran praktik i Sydafrika från v. 44 till v.49. Läs och ha skoj!

Första advent

Publicerad 2014-12-01 19:43:59 i Allmänt,

Sup. 

Igår så var det, som de flesta av er säkert redan känner till, första advent och i sann julanda så tog vi oss alla till en ASCOOL marknad i Kirstenboch för att kika på lokala hantverk och presentshoppa för prylhungriga familjer där hemma. Vi konstaterade ganska snabbt att 35 grader i skuggan var ALLDELES för varmt för att ens kunna se normal ut så vi spenderade en bra stund i skuggan med öl och pommes frites. 

Väl hemma så var det våran tur att laga söndagsmiddag åt hela gänget (en tradition vi har hållt med sedan vi kom hit) och idag var det undertecknades tur att mixtra ihop något gott. Det blev en helt fruktansvärt god Thaikyckling med lika vidrigt ris som serveras i skolan men den blev fullt godkänt ändå! Till efterrätt blev det riktigt julmat: vaniljglass med färska jordgubbar och grädde. ASGOTT!

Idag måndag så fortsatte jobbet i samma ordning: blanda hampa, bära hampa, stampa hampa. Rätt skönt ändå att det är sista jobbdagen imorgon då hampan börjar sätta sig på psyket. 

Tack o hej, gammal leverpastej. 
//Elias

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela